قسمت نهم - نکات عمده در مهمانی ها
مهمانی ها معمولاً به مناسبتهای زیر ترتیب داده می شوند:
مهمانی ها معمولاً به مناسبتهای زیر ترتیب داده می شوند:
1. عروسی
2. سالگرد
3. تولد
4. شخصیتهای داخلی و خارجی
5. ترفیع
6. بازنشستگی
7. تازه وارد
8. فارغ التحصیلی
9. مراسم خداحافظی
10. ....
- میزبان باید روز و ساعت مهمانی را طوری در نظر بگیرد که همه مهمانان بتوانند به راحتی در مهمانی شرکت کنند. ضمناً باید دعوت مهمان ها توسط شخص میزبان انجام شود.
- در مهمانی باید سر وقت حاضر شدو در وضعیت های اضطراری می توان حداکثر تا 15 دقیقه تاخیر داشت.
- در صورتی که مهمان بخواهد یکی از اقوام و دوستان خود را همراه بیاورد باید قبلاً از میزبان اجازه بگیرد.
- زمانی که به خاطر شخصی به خصوص مهمانی برگزار میشود، شخص مورد نظر همراه میزبانان کنار در ورودی ایستاده و به مهمانان خوش آمد می گویند.
- در مهمانی وقتی که مخاطب شما فقط یک خانم است نباید او را ترک کرد و تنها گذاشت ، بلکه باید منتظر شد تا مهمان دیگری به شما ملحق شود و یا خانم را به گروه دیگری از مهمانها هدایت کنید.
چه کسانی به مهمانی دعوت می شوند:
1. افرادی که یکدیگر را تحمل کنند.
2. اشخاصی که قبلاً با همدیگر درگیری نداشته باشند.
3. هرگز از زن و شوهری که جدا شده اند دعوت نکنید.
4. افرادی که از لحاظ عقیده مخالف یکدیگرند دعوت نمی شوند.
- ·سالن مهمانی نباید نور زیاد داشته باشد که چشم را خیره کند، بهتر است از نورهای غیر مستقیم استفاده کرد، ضمناً می توان از شمع هایی استفاده نمود که کافی و جالب باشند.
- ·حرارت اتاق مهمانی به خاطر جمعیت افزوده می شود، بهتر است حرارت اتاق را پس از مدتی کم کرد.
در مهمانی ها میزبان باید نکات زیر را رعایت کند:
1. از غذاهای تهیه شده تعریف نکند.
2. اصرار در خوردن غذا و نوشابه نکند.
3. گیلاس های نوشابه را خیلی پر نکند.
4. اشاره ای به قیمت برخی از اقلام غذا نکند.
- ·قبل از غذا معمولاً انواع نوشیدنی ، آب میوه و تنقلات نمکی به عنوان اشتها آور سرو می شوند.
- ·در مهمانی های رسمی معمولاً از خدمتکار مرد برای پذیرایی استفاده می شود.
- ·برای تزیین میز ناهار خوری از گل هایی با شاخه کوتاه و گلدانهای کوچک استفاده کنید.
- ·اگر در بین مهمانها پزشک وجود داشت از او برای درمان بیماری هایتان کمک و نسخه نخواهید.
- ·در صورتی که میزبان وضع مالی مناسبی نداشته باشد ، مهمانها نباید از لباسهای گران قیمت و زینت آلات گرانبها استفاده کنند.
- ·سر میز غذا از خمیازه کشیدن، خاراندن، یا شانه کردن سر باید خودداری کرد.
- ·اگر جای شما ناراحت است ، صندلی را با بدن و پا به عقب نکشید، بلکه بلند شده و آن را جابجا کنید.